Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Ekskluzive
Ekskluzive

Ka pasur shumë gra të pabesueshme dhe frymëzuese që kanë ndryshuar kuptueshmërinë tonë. Njëra nga to, pa dyshim është Shefkije Islamaj, shkencëtare, nga më të njohurat, e cila përherë me shumë seriozitet dhe profesionalizëm i është qasur studimit dhe zhvillimit të gjuhës shqipe. Ajo e ka kuptuar me kohë se edukimi ka një ndikim të madh në zhvillimin e shoqërisë dhe, sado e vështirë të ketë qenë rruga e saj për ta realizuar ëndrrën, kurrë nuk ka lejuar që dikush t’ia ndalë synimin, por është përpjekur për ta vazhduar tutje, ngase ka qenë plotësisht e vetëdijshme se asgjë nuk vjen lehtë.

Zonjës Shefkije Islamaj, ia urojmë ditëlindjen dhe pensionimin duke i dëshiruar punë të mëtejme shkencore dhe shëndet të plotë!

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
270

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version