Ti je ketu: Ballina > > RRETH NESH
RRETH NESH

Revista ka për qëllim të ndihmojë gruan të luftojë për të drejtat e veta njerëzore, për barazi gjinore, të mbështes përfshirjen e saj në proceset demokratike dhe në institucionet vendimmarrëse, të ndërtojë jetën e saj në mënyrë bashkëkohore dhe të lirë, të arsimohet, të jetë aktive në krijimin e një të ardhmeje më cilësore dhe më të sigurtë. Me një fjalë, revista ndihmon emancipimin e përgjithshëm të gruas - kulturor, social, politik e ekonomik.

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version