Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > PRISHTINA, MONOGRAFI UNIKE
Botimi III - Shqip/Anglisht
PRISHTINA, MONOGRAFI UNIKE

Botimi reprezentativ dedikuar kryeqytetit të Kosovës, ‘PRISHTINA Monografi unike’ është një vulë e veçantë, libër emblematik që arkivon të vërtetën, krejtësisht origjinal, një pasuri e rrallë e fjalës artistike, shkruar me përkushtim, bazuar në fakte shkencor, ngjarje, zakone dhe përjetime njerëzore, të një brezi brilant, që ruan në zemër me shumë kujdes reliktet e çmuara të kujtesës kolektive të disa epokave. Kjo vepër është zë i fuqishëm, mekanizëm mbrojtës i traditës, një studim i gjerë dhe i hollësishëm shkencor, që trajton jetën dhe rritën e qytetit të Prishtinës.

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version