Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > PRISHTINA, MONOGRAFI UNIKE Shqip/Anglisht
Historia dhe kultura e qytetit
PRISHTINA, MONOGRAFI UNIKE Shqip/Anglisht

Libri PRISHTINA përfaqëson historinë dhe identitetin e qytetit tonë; lidhjen tonë me të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen. Po ashtu, në këtë libër flitet për objektet, monumentet historike dhe ndërtesat, si dhe vendet arkeologjike. Por koncepti i këtij libri të trashëgimisë kulturore është edhe më i gjerë, ngase përfshinë të gjitha dëshmitë e krijimtarisë dhe shprehjes njerëzore: fotografi, dokumente, libra dhe dorëshkrime, instrumente, objekte individuale etj. Sot, qytetet, konsiderohen gjithashtu pjesë e trashëgimisë kulturore pasi komunitetet identifikohen me peizazhin kulturor.

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version