Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > Zonjat intelektuale që lanë gjurmë në kulturën shqiptare
Autore Sanije Gashi
Zonjat intelektuale që lanë gjurmë në kulturën shqiptare

Libri me vlerë enciklopedike ‘Zonjat intelektuale që lanë gjurmë në kulturën shqiptare’, u dedikohet grave të shquara, që, me punën e tyre vetëmohuese, me inteligjencën krijuese dhe me pasurinë njerëzore, bënë emër në profesionet e tyre, duke lënë gjurmë me vlerë të paperëndueshme. Është ky një libër i fuqishëm, i shkruar me shumë përkushtim nga gazetarja dhe publicistja e shquar Sanije Gashi, e cila përmes rrëfimeve unike të zonjave, shpalos udhëtimet historike të protagonisteve, të cilat kishin guximin të sillnin ndryshime në shoqëri.

dukagjinibooks.com/books/1658609

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version