Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > GATOJSA
Sanije Gashi
GATOJSA

Me martesën fillon një etapë e re e jetës… Shtëpia juaj! Për të keni ëndërruar që moti, si vajzë e re, e sot mund t’i pritni…Është i rëndësishëm intimiteti, të cilin do t’ia jepni shtëpisë suaj; kjo varet nga shija, sensi për të bukurën dhe maturia. Në banesat e rregulluara me shije, koha kalon shpejt, dëshirojmë të qëndrojmë më gjatë në to, e ndiejmë veten mirë…

Mirëpo në këtë rast, e që është qëllimi i këtij libri, do të ndalemi e të përqendrohemi vetëm në një ‘kënd’ të shtëpisë, siç e quajmë shpesh, ku amvisja (apo më mirë – gatojca) e kalon një pjesë të mirë të kohës së saj – në kuzhinë. Ndaj qëllimi ynë është t’i dalim në ndihmë gatojses së re, amvises të papërvojë, që të dijë të organizojë në përgjithësi punët e kuzhinës dhe rreth saj, duke u kujdesur për funksionalitetin dhe pajisjen e saj me elemente të nevojshme, për të arritur kështu deri te qëllimi kryesor: gatitja e gjellërave cilësore e të shëndetshme, preokupim ky që duhet të jetë i secilës gatojce.

1982

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version