Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > ECJE NËPËR KUJTESË II
ECJE NËPËR KUJTESË II

Tregime jete të  grave me karrierë

Botim i dytë i plotësuar

Përzgjedhja e grave eminente, që janë përfshirë në këtë libër, është një përzgjedhje autoriale e Sanije Gashit, që në fakt pasqyron jo vetëm njohuritë e saj për karrierën dhe sukseset e këtyre personaliteteve të spikatura, por edhe kapacitetet e saj për të hedhur dritë mbi sfidat e tyre në kontekstin e furtunave të kohës. 
Portretizimi, bashkëbisedimi dhe rrëfimet jetësore mes autores dhe grave eminente paraqet një debat kompleks të ideve, qëllimeve dhe dilemave që kanë gëluar në ndërgjegjen e tyre, të njerëzve që ndiejnë thellë shqetësimet e të tjerëve dhe kanë potenciale për të bërë ndryshime pozitive edhe në rrethana kur ato janë dukur të pamundura.
Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version