Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > GJURMË NDËR VITE
GJURMË NDËR VITE
Në pesëdhjetëvjetorin e karrierës gazetareske dhe publicistike Sanije Gashi boton librin ekskluziv “Gjurmë Ndër Vite”. 
 
Në këtë libër të paharruar publicistik autorja kujton kohën e kaluar në profesionin jetësor, gjurmët e lëna në një rrugë jo të lehtë, ku era e harresës s’mund t’i pluhurosë… Një përmbledhje udhëtimesh, esesh, dhe intervistash me emra të njohur të letërsisë dhe mendimit të lirë, mes tyre Esad Mekuli; shkrimtari Anton Pashku; veprimtarin për çështje kombëtare Ihsan Toptani; Elena e Ismail Kadare; Nermin Vlora; diktatoren shqiptare Nexhmije Hoxha; veprimtaren austriake Kristinë Fon Kol; mjekun francez Bernard Benedetti; këngëtaren Inva Mula; neuropsikiatrën...
Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version