Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > PRISHTINA E FËMIJËRISË SIME
PRISHTINA E FËMIJËRISË SIME
Monografi ekskluzive që flet për një pjesë ë së kaluarës së qytetit dhe të njerëzve që e jetuan atë kohë...
 
Askush të mos mendojë se ka kryer udhëtimin më të bukur të jetës së tij: ai është udhëtim ku veç këmbët nuk përdoren. Është udhëtim në kohë përmes kujtesës. Në ç’shekull u ndal udhëtari i parë në këtë qytet dhe ç’ditë e bekuar qe kur vuri gurin e themelit të parë? Kush e qëndisi flamurin e parë shqiptar? Kush e ngriti ndërtesën e bukur? Kush e bëri dasmën përrallore? Ç’zbukurime patën nuset e asaj kohe? Si e kalonin ditën njerëzit, gratë ç’botë shihnin nën perçen e zezë të cilën poeti Esad Mekuli e quan...perdja e robnisë?
 
Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version