Ti je ketu: Ballina > Moda > Mbret i glamurit
Elie Saab
Mbret i glamurit
Në shoun e Elie Saab asnjëherë nuk do të shkoni për të parë veshje dite. Në koleksionin e tij dimëror 2018, kreatori libanez paraqiti lloje të ndryshme të veshjeve - të mjaftueshme për një stinë të tërë, për evente të ndryshme, si dasma dhe raste të tjera. Saab, përmes veshjeve të tij, paraqet një pamje nostalgjike të fuqisë femërore, që nga koha mesjetare, ndaj dhe kjo mund të jetë arsyeja pse Elie Saab mbetet gjithmonë joshës - në pistë dhe në kulturë. Kush do të mund t’u rezistonte këtyre veshjeve përrallore? Dimri është këtu, zonja merrini fustanet tuaja!
#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version