Ti je ketu: Ballina > Moda > Pranverë/Verë 2020
ELIE SAAB
Pranverë/Verë 2020

Këto janë periudha të ndjeshme kulturore dhe ato ndjeshmëri janë relativisht kulturore. Koleksioni i ri Pranverë/Verë 2020 sjell një reflektim me larminë e veshjeve dhe gjallëron dukjen e femrës me anë të fustaneve të kreatorik magjik Elie Saab. Dora e sigurt e kreatorit Saab gjithmonë sjell fustane të fuqishme të mbrëmjes, kombinuar bukur me triko, materiali taft dhe dantella e qëndrueshme.

 

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version