Ti je ketu: Ballina > Moda > Vjeshtë Dimër 2019/20
CHANEL
Vjeshtë Dimër 2019/20

Chanel

Koleksioni Vjeshtë/Dimër 2019/20 nga Chanel është i mahnitshëm sepse gjithmonë paraqet traditën, feminitetin, si dhe një energji të re. Palltot e gjata, pantallonat e gjera dhe te gjata, ishin jashtëzakonisht një rrokullisje e traditës Chanel. Çdo grua e veshur ne Chanel gjithmonë do të duket me klasë, shik dhe e mrekullueshme.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version