Ti je ketu: Ballina > Moda > Pranverë 2018
Zuhair Murad
Pranverë 2018

Kreatori Zuhair Murad, në veshjen e zonjave paraqet një jetë bohemiane, si një përrallë zanash - kombinuar bukur të kaluarën me madhështoren eklektike, një fryme ekzotike dhe elegante, e mbushur me sensualitet.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version