Ti je ketu: Ballina > Shëndeti > Mielli i misrit freskon
Maskë për pastrimin e fytyrës
Mielli i misrit freskon
Dy lugë të miellit të misrit përzihen me të bardhët e vezës dhe rrahen mirë. Masa e fituar vihet në fytyrë të pastër dhe lihet të qëndrojë për 15-20 minuta. Masa e përtharë hiqet me leckë të pastër, pastaj lahet mirë fytyra, njëherë me ujë të nxehtë, pastaj me ujë të ftohtë. Lëkura e fytyrës do të bëhet e pastër dhe e freskët.
#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version