Ti je ketu: Ballina > Shëndeti > 10 shenja të fshehta që tregojnë se jemi të dehidruar
10 shenja të fshehta që tregojnë se jemi të dehidruar
Kur trupit tonë i nevojitet energjia nga ushqimi, gjasat janë të mëdha se do ta kuptojmë këtë – mëlçia jonë do të fillojë "të ulërijë".

Mirëpo, kur kemi të bëjmë me mungesën e lëngjeve, trupi ynë është më i ndjeshëm. Në mënyrë që të shmangim dehidrimin e padëshiruar, i cili mund të jetë i rrezikshëm për jetën, duhet t`u kushtojmë vëmendje shenjave vijuese të dehidrimit të lehtë:

1. Jemi të etur
2. Oreksi humb në mënyrë misterioze
3. Përnjëherë ndihemi të lodhur
4. Kemi dhembje të fortë koke
5. Nuk na kujtohet kur kemi urinuar për herë të fundit
6. Urina ka ngjyrë të verdhë të mbyllët
7. Kemi diarre
8. Jemi të fryrë dhe kemi kapsllëk
9. Lëkura bëhet e yndyrshme
10. Nuk jemi në humor të mirë

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version