Ti je ketu: Ballina > Shëndeti > Çfarë tregojnë aknet në pjesë të caktuara të trupit?
Çfarë tregojnë aknet në pjesë të caktuara të trupit?

Sigurisht keni dëgjuar se shfaqja e akneve në pjesë të caktuara të fytyrës, mund të flasë për ndonjë problem shëndetësor...

1. Aknet e shfaqura në pjesën e lartë të ballit flasin për problemin në sistemin e tretjes dhe në fshikën urinare.
2. Aknet në pjesën e mesme të ballit, janë shenjë e problemeve në sistemin e tretjes.
3. Nëse aknet shfaqen në pjesën ndërmjet vetullave, kontrollojeni punën e mëlçisë.
4. Nëse aknet shfaqen rreth buzëve, është shenjë e sëmundjes së veshkave, por kjo do të thotë edhe se shfrytëzoni preparate të papërshtatshme kozmetike.
5. Aknet në faqe, rëndom janë shenjë e astmës ose e ftohjeve të shpeshta.
6. Nëse aknet ju shfaqen nën vesh dhe në faqe, atëherë duhen kontrolluar vezoret.
7. Po qe se aknet ju shfaqen në mjekër, kjo mund të flasë për debalancë të hormoneve tuaja.
 

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version