Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Iku e shtrenjëta doktoreshë Drita Mekuli!
Iku e shtrenjëta doktoreshë Drita Mekuli!

Sa keq kur ikin njerëzit e vyeshëm e të zotët siç ishte doktoresha e shquar Drita Mekuli, e bija e çiftit të njohur Esad Mekuli dhe e gjinekologes - profesoreshës Sehadete!

Mikja ime e shtrenjtë gjatë këtyre viteve të lëngimit të saj nga sëmundja e rëndë, nuk u ankua asnjëherë dhe nuk e ndërpreu punën – profesionin e saj të shenjtë. Ishte grua shumë e fortë e tejet e guximshme! Shoqëria jonë mbeti pa mjeken e rrallë që la gjurmë në mjekësinë kosovare, veçan te pacientët e shumtë, që do ta kujtojnë me shumë mirësi e dashuri!

Lamtumirë doktoreshë – mbetemi me kujtimet më të çmueshme, që di t’i ketë jeta!

Sanije Gashi

 

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version