Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Dëshironi të keni një udhëtim mbresëlënës?
Bee Connected Group
Dëshironi të keni një udhëtim mbresëlënës?

Udhëtimet janë gjithmonë kënaqësi, por edhe sfidë më vete, qofshin ato për realizimin e pushimeve apo udhëtime zyrtare. Përveç bagazhit me gjëra personale, ju duhet të keni kujdes që nga përzgjedhja e aviokompanisë, hotelit, akomodimit, e deri te transporti nga aeroporti deri në destinacionin e zgjedhur.
Prandaj është me rëndësi që planet për udhëtime të ia besoni profesionistëve, të cilët do ju ndihmojnë të kurseni kohën dhe paratë, në përzgjedhje.

Bee Connected Group me një ekip profesionistësh me përvojë mbi 23 vjeçare, përkujdesen që udhëtimet t`u përshtaten nevojave tuaja, në mënyrë që ato të rrjedhin pa probleme. Tek ne i gjeni çmimet e volitshme për bileta udhëtimi për të gjitha destinacionet.

Ne kemi përgatitur pako - aranzhmane për rivierën shqiptare, turke, atë greke e deri te vendet ekzotike si Maldives, Mauritius, Ishujt Caribbean, Singapore e Meksikë. 

Bee Conneted Group me një ekip bletësh punëtore, të palodhura, ju ndihmojnë të realizoni planet tuaja për secilin udhëtim, në secilin destinacion.

Bee Connected Group
Inspired by bees

 

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

 

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version