Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Fit sikurse Tika Camaj
Fashion
Fit sikurse Tika Camaj

Fit sikurse Tika Camaj

Një grua profesioniste është e njohur për personalitetin e saj, bukurinë dhe talentin. Është vlerësuar se gratë punojnë më shumë sesa burrat për të mbajtur lart grafikun e popullaritetit të tyre, megjithatë në këtë shoqëri dominuese mashkullore, modelet dhe, në përgjithësi, artistet shqiptare, janë në avantazh ndaj gjinisë mashkullore vendëse. Në këtë mes pa dyshim duhet vlerësuar puna e suksesshme e modeles Tika Camaj, e cila ka depërtuar në industrinë e modës botërore. Ajo ka vlerat e saj, shquhet për trupin perfekt, ndaj pafundësisht është e angazhuar, posaçërisht për veshjet e brendshme dhe bikinitë. Por, pa kaq bukuri dhe reputacion, vështirë se do të arrinte famën dhe trajektorja e saj nuk do të ishte në rritje të përhershme...  

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version