Ti je ketu: Ballina > Shëndeti > Grimit tënd i ka skaduar afati i përdorimit
Grimit tënd i ka skaduar afati i përdorimit

Grimi, të cilit i ka kaluar afati i përdorimit, shpesh është shumë i rrezikshëm dhe mund të shkaktojë irritime në lëkurë, skuqje ose ndezje. Kjo është e shpeshtë te këto prodhime: 

 

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
277

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version