Ti je ketu: Ballina > DIASPORA
Jam krenare me rrënjët e mia

Ajo është shndërruar në mega-yll, këngëtare dhe ikonë e modës ndër më të famshmet në planet. Rita Ora aktualisht po jeton ditët më të mira dhe ka arri..
Artist i shquar i Filarmonisë së Vjenës

Kur në vitin 1980, Shkëlzen Doli kishte filluar t’i merrte leksionet e para për violinë, askush nuk e kishte menduar se djali nga Gjakova, një ditë do..
Karriera e realizuar jashtë vendit!

Mendoni të jetoni dhe të punoni jashtë kufijve të vendit tonë? Katër Zonja metropolitane zbulojnë këshillat praktike të përvojës së tyre të cilat ishi..
Çelaj i Gjakovës kardiolog në zë i Nju-Jorkut

Dr. Sulejman Çelaj (46), kardiolog, asistent profesor në Fakultetin e Mjekësisë “Albert Ajnshtajn”, drejtor i Departamentit të intervenimeve dhe katet..
Faqe 1 / 1

Revista TEUTA
270

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version