Ti je ketu: Ballina > Barazia Gjinore
Gruaja dhe zhvillimi kombëtar

Në mesin e shumë problemeve e çështjeve madhore, shtrohet pyetja se a ka kuptim të flasim për barazi gjinore? A është barazia gjinore luks me të cili..
Çka duhet të ndryshohet te djemtë shqiptarë?!

Emancipimi i shoqërisë shqiptare shpesh është kuptuar si emancipim vetëm i femrës, pasi gjinia e fortë sikur e ka përjashtuar veten nga diskutimi, tra..
Zonjat super vizionare

Krijoni vizionin më të madhërishëm për jetën tuaj, ngaqë ju do të bëheni ajo që pretendoni. Le të shfrytëzojmë fuqinë e udhëheqjes së grave të suksess..
Dhuna nëpërkëmb dinjitetin e gruas dhe të familjes

Nganjëherë ndodh që martesa të bëhet varr i dashurisë, siç thoshte Hygo, ose greminë ku përfundimisht fundoset shpresa për jetë të lumtur! Sot, polit..
Përjashtimit i femrës nga e drejta mbi pronën

“Nëse prindërit e mi që më lindën e më rritën, nuk kanë mëshirë për mua, e shkelin ligjin duke më përjashtuar nga e drejta në trashëgimi, pse duhet të..
Vjehrrat, faktor uniteti apo përçarjeje në familje?!

Dikur cilësohej si konflikt gjeneratash, ndërsa tani raportet problemore vjehërr-nuse po marrin emërtime nga më të ndryshmet. Raportet e ndërlikuara m..
Pse më ndodhi kjo bash mua!

Sikur të mund të lindja përsëri dhe sikur të mund të zgjidhja vendin e lindjes, do të zgjidhja anën tjetër të botës. Dhe nuk do të isha vajzë e varfër..
Faqe 1 / 2

Revista TEUTA
270

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version