Ti je ketu: Ballina > Intervista
Në familjen e doktorëve Emine e Muharrem Gashi

Në një bisedë të realizuar në shtëpinë e tyre në fshatin ndërkombëtar në Veternik të Prishtinës, doktoresha Emine dhe dr. Muharremi, bashkë edhe me dj..
Grimeret: Ato kujdesen për pamjen tonë, por sa i kushtojnë rëndësi vetes?

Që të triat janë të përkryera në punët e tyre dhe të gjitha merren me bukurinë e grave. Me vite kujdesen për grimin e zonjave, të cilat duan të duken ..
Dashuria e jetës sime...

I shohim në harmoni, të qeshur e të lumtur dhe pyesim me vete, ‘a thua ku qëndron sekreti i këtyre martesave të suksesshme?!’ Për “Teutën”, flasin gra..
Si i rritëm djemtë pa baba

Ato janë nëna heroina, kanë rritur fëmijët pa përkrahje të ish-burrave dhe ia kanë dalë që kësaj shoqërie t’i sjellin njerëz me vlera, të arsimuar e t..
Jeta unikale e kaligrafistit të Deklaratës së Pavarësisë...

Nga djaloshi i lindur në Shkodër (1941) nga një familje fisnike nga Gjakova, deri te kaligrafisti i Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës (2008). Një je..
Babai na mësoi të thoshim `Rroftë Shqipëria`

Eliza Dushku konsiderohet aktorja më e njohur amerikane me prejardhje shqiptare, e cila përmes dokumentarit që i dedikoi vendit të shqiponjave, synoi ..
Faqe 1 / 2

Revista TEUTA
270

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version