Ti je ketu: Ballina > Moda
Zonja e fustaneve glamuroze...

Pasionin për suksesin dhe motivi për krijimin e fustaneve përrallore, të dominuara nga eleganca e sofistikuar, kanë krijuar reputacionin e projektuese..
Mbret i glamurit

Në shoun e Elie Saab asnjëherë nuk do të shkoni për të parë veshje dite. Në koleksionin e tij dimëror 2018, kreatori libanez paraqiti lloje të ndryshm..
Të dyzetat fantastike

Këtë vjeshtë, femërsia është frymëzuar nga moda e viteve ’40 të shekullit XX: në trend janë prerjet e lëshuara lirshëm dhe pëlhurat e buta, të cilat n..
Rruga deri te fama botërore

Fushatat e modës sot po xhirojnë manekinet ndër më sharmantet. Vajza me përvojë dhe fytyra të bukura po shkëlqejnë me bindshmëri, në fotografitë e rea..
Luante me modën dhe me meshkujt

E lindur në Saumur të Francës më 1883 si Gabriele Chanel, më vonë e quajtur Coco, si fëmijë ilegjitim, pas vdekjes të së ëmës, vendoset në jetimore, p..
Faqe 1 / 1

Revista TEUTA
270

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version