Ti je ketu: Ballina > Aktuale
Hija e tmerrit të përjetuar

Fragmente të kësaj ndodhie po e ndiqnin nga pas si një hije e pandashme. Ato po e torturonin gjatë gjithë kohës, gjatë ditës, por edhe në gjumë. Shpes..
Cili politikan mund ta përfaqësojë Kosovën?

Cili është politikani më i kompletuar në vend, në pikëpamje intelektuale, profesionale, me qëndrim korrekt, i veshur me shije, elegant... Personalitet..
Aty ku jeta është këngë e dashuri...

Nuk është rastësi që Sabri Fejzullahu gjatë tërë jetës i ka kënduar dashurisë. “Dashuria është vetë jeta. Kënga nuk është dhunë, dhe kush nuk dashuro..
Nënat zbulojnë të pathënat e djemëve të tyre

Në çastet e lumtura, por dhe në momentet sfiduese, përherë janë të lidhur dhe mbështesin njëri-tjetrin me gjithë forcën që kanë. Dy nëna të personalit..
Tri dama elegante, rrëfejnë sekretin e jetës së lumtur...

Tri zonja që e kanë mirëmbajtur veten, dy prej të cilave kanë shkelur të 70-tat, apo siç njihet ndryshe mosha e brilantë, rrëfejnë se si i kalojnë dit..
Të mishëruar me artin e mjekësisë

Pak kilometra në dalje të Prishtinës, në magjistralen për Gjilan, Dr. Ngadhnjim Domi dhe bashkëshortja e tij, Merita, kanë ngritur në këmbë të shëndos..
TRI RECETA PËR MARTESË TË SUKSESSHME

Nuk ka grua që nuk fantazon rreth dashurisë së përjetshme dhe martesës harmonike. Prandaj, të dashura lexuese, po ju japim tri receta për martesë të s..
Faqe 1 / 2

Revista TEUTA
267

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version