Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Si ndikon ndryshimi i kohës
Shëndeti
Si ndikon ndryshimi i kohës

SHTRËNGATA - Para se të fillojë shtrëngata me tërë fuqinë, duket sikur ajri është i mbushur me elektricitet. Gati të gjithë njerëzit nuk e ndiejnë veten mirë, ndihen të mërzitur, djersiten, janë tepër të lodhur. Kur të kalojë koha e keqe, ajri kthjellohet, pastrohet dhe të gjithë e ndiejmë veten më mirë.

Koha me diell - Dielli përmirëson disponimin, ia mundëson trupit që të prodhojë vitaminën D dhe që kalciumi të vendoset në eshtra. Mirëpo, zhegu i madh i zgjeron enët e gjakut, prandaj te njerëzit e ndjeshëm shfaqen problemet në qarkullimin e gjakut.

Koha e lagësht dhe e ftohtë - Kush nuk është në formë të mirë trupore, ka më shumë gjasa që të ftohet. Në fakt, gjatë
kohës së lagësht dhe të ftohtë, sistemi imunologjik dobësohet. Veç kësaj, gjatë kësaj kohe, shumë njerëz bëhen depresivë.

 

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version