Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Mashkulli, si e jep dorën – i tillë është!
Opinion
Mashkulli, si e jep dorën – i tillë është!

 Kur ta njihni ndonjë mashkull, kushtoni vëmendje mënyrës se si jua jep dorën, kur përshëndeteni. Sipas kësaj, janë disa tipa meshkujsh:

  1. Nëse e mban dorën tuaj gjatë dhe fort kur përshëndeteni, është tip i ndjeshëm dhe i besueshëm.
  2. Nëse me të dy duart e kap dorën tuaj, ky është tip i mashkullit mbrojtës, i përzemërt dhe i ndershëm.
  3. Mashkulli që jua shkund dorën gjatë, kënaqet në çdo çast të jetës dhe përpiqet të grabitë sa më shumë nga jeta.
  4. Shtrëngimi tepër i fortë i dorës, zbulon tipin e papjekur, të pasigurt të mashkullit, i cili kështu do të demonstrojë mbizotërimin, është i pakujdesshëm dhe i pagdhendur.
  5. Mesin e artë do ta gjeni te mashkulli i cili thjesht jua shtrëngon dorën, duke mos e tepruar as me forcë, as me gjatësi të mbajtjes së dorës tuaj. Me këtë dëshmon se është person të cilit mund t’i besohet.

 

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version