Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Zambaku me të drejtë quhet mbret i buqetave
Dhuroni me stil
Zambaku me të drejtë quhet mbret i buqetave

Trupi gracioz, i hollë, me lule luksoze, thjesht pushton me bukuri, sidomos kur është në buqetë! Çdo aranzhim me zambakë është festë e vërtetë për sy! Më e rëndësishmja është që buqeta të sajohet harmonishëm, në mënyrë që secila lule të jetë e theksuar, e veçanërisht mbreti i buqetës – zambaku.
Që të zgjasin më shumë, lulet e zambakut gjatë natës duhet të lihen në vend të ftohtë. Kështu do ta mbajnë freskinë, ndërsa lulesat do të vyshken shumë më vonë. Zambakët duhet stërpikur një herë në ditë me ujë, sepse kështu do të duken më të freskët. Në fund, para se buqetën ta vini në vazo me ujë, bishtat duhet prerë pjerrtas në mënyrë që të rritet sipërfaqja përmes së cilës lulja do ta thithë ujin.

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version