Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Frika që duhet ta mundni
Frika që duhet ta mundni

Nëse dëshironi të jeni grua e rëndësishme zyrtare, duhet që prapa vetes ta lini frikën, që nuk ju lë të ecni përpara.

Nëse dëshironi të jeni grua e rëndësishme zyrtare, duhet që prapa vetes ta lini frikën, që nuk ju lë të ecni përpara.
Është normale të ndieni shtrëngim të lehtë të lukthit, kur vendosni të filloni punën tuaj, por nëse frika ju pengon që të realizoni idetë tuaja, është koha që të mësoni si ta mundni. Të shohim se cilat janë ato frika që ju pengojnë më së shumti për të qenë e suksesshme.

Nuk e di a do të mund ta duroj presionin?
Kur ta keni ndërmarrjen tuaj, qofshi edhe e vetmja e punësuar, shpesh do të ballafaqoheni me probleme, porse nuk shohim arsyen pse nuk do të mund t’i zgjidhnit. Që të keni sukses, nuk duhet të humbni kokën, veçse duhet të mësoheni me stresin. Ekzistojnë teknika të shumta, që nga meditimi deri te planifikimi, prandaj gjeni ato që do t’ju ndihmojnë. Dhe, mos harroni, gjithherë duhet të kërkoni ndihmë.

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version