Ti je ketu: Ballina > 234 >

Marigona Dragusha: Së shpejti largohem nga modelizmi...

Foto Fadil Berisha

Fytyra e mrekullueshme e Marigona Dragushës, është bërë tejet e njohur me praninë e saj në fushën e modës, në metropolin e Nju-Jorkut. Por, bukuria kosovare nuk është se këtë popullaritet e ka arritur rastësisht, ajo vazhdimisht ka punuar me një përkushtim dhe frymëzim tejet të madh. Si një nga bukuritë më enigmatike, ajo ka mahnitur fotografët me praninë e saj të fuqishme para kamerës. Karriera e modelizmit është një fushë tejet kërkuese, e veçantë dhe mbresëlënëse, ndaj ajo që nga viti 2009 bën jetën midis Prishtinës dhe Nju-Jorkut. Kësaj mënyre të jetesës, duket se po i vjen fundi, ngase ajo paralajmëron që së shpejti do të largohet nga modelizmi. Mbase, ka ardhur koha për një kapitull të ri në jetën e saj. Në vazhdim ajo zbulon gjëra interesante nga jeta e modeles që e jetoi ëndrrën amerikane.

Lexuar 949 herë.
#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar në..

 

Revista TEUTA
276

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version