Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Meshkujt me të cilët nuk do të duhej të martoheshin femrat...
Meshkujt me të cilët nuk do të duhej të martoheshin femrat...
Para martesës, duhet të njiheni së paku një vit, ndërsa duhet shmangur “djali i mamasë”, ata që nuk dinë të përdorin paratë, ata që janë të papërshtatshëm ndaj të tjerëve dhe që nuk kanë shokë.

Femrat, sikurse edhe meshkujt, shpesh dashurohen “pa mend”, ndërsa pasi të kalojë faza fillestare e kimisë së fortë, fillon të menduarit racional lidhur me lidhjen, thotë australiani, Pat Connor. Ai mban kurset paramartesore për çifte si dhe është autor i librit “Me kë nuk duhet të martohesh”. Po kështu, u mban ligjërata vajzave të shkollave të mesme dhe studenteve lidhur me zgjedhjen e drejtë të partnerit për tërë jetën. Ai vetë nuk beson se në botë ekzistojnë shpirtra të ngjashëm, veçse njerëz të cilët janë të gatshëm që t’i obligohen njëri-tjetrit. Connor propozon periudhën në zgjatje së paku prej një viti, e cila u nevojitet njerëzve në mënyrë që të njihen mirë dhe të kenë kuptuar a janë për njëri-tjetrin.

Djemtë me të cilët nuk duhet të martoheni
Me "Djemtë e mamit” Djem të cilët nuk janë në gjendje të vendosin vetë për diçka, më shumë bisedojnë me nënën e tyre sesa me partneren dhe presin që gruaja të përkujdeset për të në mënyrë të njëjtë, sikurse nëna e tyre.

Meshkujt që nuk dinë t’i përdorin paratë
Jo vetëm ata që kanë rrogë të vogël, por edhe që nuk dinë t’i rendisin prioritetet, ky tip i meshkujve është ngarkesë e tepërt për martesë, kjo lidhje mund të pëlcasë shumë lehtë për shkak të grindjeve financiare, thotë Connor.

Meshkujt që nuk kanë miq
Connor thotë se nuk është i rëndësishëm numri i miqve, por nëse nuk ka asnjë shok, atëherë shpesh kjo është tregues i karakterit të tij vetjak dhe të çuditshëm, gjë e cila nuk është e dëshirueshme në martesë.

Meshkujt që ju nënçmojnë në publik
Nuk është e rëndësishme arsyeja ose sjellja, veçse ndjenja e fyerjes dhe e përçmimit. Kjo tregon se ai mashkull nuk ka vetëkontroll, për të është e rëndësishme shfryrja e zemërimit. Ky tip i mashkullit gjithherë dëshiron të dominojë, pra edhe në martesë.

Meshkujt që janë të paedukuar ndaj të tjerëve
Qoftë fjala për kamerierin, rojtarin e vendparkimit ose për arkëtarin, sjellja e paedukuar e shpreh karakterin e vërtetë të mashkullit, të cilin e fsheh nga gruaja, porse me kohë patjetër do të dalë në sipërfaqe.

Meshkujt të cilët nuk mund të bëjnë shaka në llogari të veten
Sjellja e tillë zbulon pasigurinë dhe komplekset, ky tip nuk është bazë e mirë për marrëdhënie të suksesshme. Po kështu, thotë Connor, tipi i këtillë është shumë kritikues ndaj të tjerëve, ndërsa fare pak ndaj vetvetes.

Meshkujt të cilët asnjëherë nuk kundërshtojnë
Nëse keni mashkullin i cili e miraton çdo veprim tuajin, kjo mund të jetë mirë në fillim, por shumë shpejt do t’ju mërzitet. Sepse te ky tip zbulohet karakteri maniak, me pengesa në martesë, ndërsa partnerët do të duhej ta korrigjonin e ta udhëzonin njëri-tjetrin.

 

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

 

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version