Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Forca e KOSTUMEVE
Alketa Gashi
Forca e KOSTUMEVE

Në veshjet shik dhe kostumet elegante, çdo grua duket e sofistikuar. Por, kur bëhet fjalë për prezantueset televizive, padyshim, ato duhet të rrezatojnë përherë.
Për të krijuar një pamje moderne dhe frymëzuese, Alketa Gashi ka arritur të gjej kodin perfekt të pamjes elegante. Ajo duket e veçantë në çdo edicion të lajmeve, në sakot kreative të cilat krijojnë imazh mbresëlënës, veçan kur ato përbëhen nga materiali, ngjyra dhe modelet gracioze.

 

 

 

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version