Ti je ketu: Ballina > Barazia Gjinore
Kosova ka gra të zonja

Gruaja është shtyllë e familjes. Gruaja e arsimuar krijon familje të shëndoshë dhe të arsimuar dhe si rrjedhojë shoqëria do të jetë e zhvilluar. Gruaj..
“Trungu i gjakut” dhe “Trungu i qumështit”

Është evidente se në Kosovë dominojnë praktikat tradicionale të trashëgimisë dhe të posedimit të pronës. Këtë diskriminim nuk e ka zbehur aspak legjis..
Gruaja dhe zhvillimi kombëtar

Në mesin e shumë problemeve e çështjeve madhore, shtrohet pyetja se a ka kuptim të flasim për barazi gjinore? A është barazia gjinore luks me të cili..
Çka duhet të ndryshohet te djemtë shqiptarë?!

Emancipimi i shoqërisë shqiptare shpesh është kuptuar si emancipim vetëm i femrës, pasi gjinia e fortë sikur e ka përjashtuar veten nga diskutimi, tra..
Zonjat super vizionare

Krijoni vizionin më të madhërishëm për jetën tuaj, ngaqë ju do të bëheni ajo që pretendoni. Le të shfrytëzojmë fuqinë e udhëheqjes së grave të suksess..
Dhuna nëpërkëmb dinjitetin e gruas dhe të familjes

Nganjëherë ndodh që martesa të bëhet varr i dashurisë, siç thoshte Hygo, ose greminë ku përfundimisht fundoset shpresa për jetë të lumtur! Sot, polit..
Faqe 1 / 2

Revista TEUTA
273

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version