Ti je ketu: Ballina > Opinione
VISHUNI ME SHIJE DHE STIL

Jeta zyrtare sot është më dinamike se kurrë, prandaj dhe përshtypja e parë është vendimtare për krijimin e ‘pasqyrës’ që ka të bëjë me ju. Moda, në fa..
MË MUNGON HIJA E TIJ!

Jeta e gruas së ve në mjedisin tonë nuk është e lehtë, ngase këtë e dikton mendësia jonë. Me humbjen e burrit, veçan në moshë të re, fillon një etapë ..
ÇKA NA BËN TË QESHEMI?!

Për qeshje, para së gjithash, nevojitet sinqeriteti, por a thua ka sinqeritet te njerëzit? Çeshja është prova më e sigurt e shpirtit. Ironia ose humor..
“Çerdhja e zbrazët”

Jam në një kafe në Wimbledon. Fundjavave zakonisht këtu pimë kafe me Ragipin ose me nënën time dhe çikën e axhës, Suzin, kur na del kohë. Gjatë javës ..
MIRËDITA! Sa ju kushton të jeni të sjellshëm?!

Pasi vonohet për më se një orë, këngëtarja arrin në takim dhe ne presim, jo për brejtje ndërgjegjeje nga ana e saj, por, eh, sa për mirësjellje, një k..
PLAGËT DHEMBIN KUR FTOHEN...

Në një ditë të ftohtë janari, midis pirgut të letrave të ardhura atë mëngjes, gjendej edhe një zarf i trashë. Vinte nga Londra. Mikesha ime e kahershm..
Faqe 1 / 2

Revista TEUTA
Edicion Digjital

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version