Ti je ketu: Ballina > Shëndeti
10 shenja të fshehta që tregojnë se jemi të dehidruar

Kur trupit tonë i nevojitet energjia nga ushqimi, gjasat janë të mëdha se do ta kuptojmë këtë – mëlçia jonë do të fillojë "të ulërijë"...
Pastruesit më të fuqishëm të ajrit...

Kultivimi i luleve dekorative është i moçëm sa edhe qytetërimi njerëzor. Hulumtimet e shumta i vërtetojnë mendimet e ekologëve, fiziologëve dhe psiko..
3 shprehi që do t’jua zbukurojnë ditën

Nevojiten disa javë që të arrini cilëndo shprehi, e cila do t’jua bëjë ditën të lumtur.....
Hithra, bimë tepër e shëndetshme

Ngandonjëherë po harrojmë se problemet tona shëndetësore mund t’i rregullojmë në mënyrë të natyrshme. Vetë natyra na ka dhënë shumë opsione për shënde..
Fëmijët e stresuar dhe në ankth

Nga shumë studime shkencore, të bëra në shkolla, dhe nga deklaratat e arsimtarëve e të prindërve, është konstatuar prania e theksuar e stresit, frikës..
Faqe 1 / 2

Revista TEUTA
270

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version