Ti je ketu: Ballina > Aktuale
Bebe Rexha: Vokali unik që ka zgjuar interesim të jashtëzakonshëm

Ka diçka në vokalin e saj, që tërheq miliona vëmendje. Ajo ka një spektër të mahnitshëm të zërit, ndaj arrin të këndojë të gjitha zhanret e muzikës po..
Dashuri të mëdha

Nuk është me rëndësi në cilin vit, as në cilin meridian janë takuar këta njerëz. Këto çifte janë arsyeja për konceptin tonë romantik të dashurisë. Kur..
Kënaqësitë e jetës

Kujtimet më të mira nga udhëtimet e mia, i kam nga Parisi! Kulla e Ajfelit, Harku i Triumfit, Luvri, Monmartri, Fusha e Elisesë, Versaja, Kisha Notre-..
Gratë që po ndryshojnë Kosovën

Avancimi i grave në pozita udhëheqëse është rruga më e shpejtë për të përmirësuar ekonominë dhe imazhin e vendit. ..
Në pritjet për viza jam ndjerë e nëpërkëmbur

“Kam ndier dhembje sa herë jam rreshtuar nëpër ambasada, sepse më është dukur nëpërkëmbje e dinjitetit... Po ndihemi inferiorë ndaj secilit vend në B..
“Të padëshiruarit” në mëshirën e fatit

Jehona e vajit të thekshëm të tyre, sapo dalin në këtë botë, ngjeth mishrat, shkakton drithërimë e ngrohtësi shpirti, jo rrallë edhe lot gëzimi e këna..
Faqe 1 / 4

..
Revista TEUTA
274

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version