Ti je ketu: Ballina > Gra të njohura
Edita Tahiri, ashtu siç askush nuk e njeh!

“Gjithmonë e kam pasur të qartë që duhet të jetoj ndershëm dhe jam kundërshtare e pakompromis e korrupsionit. Ndaj, jetoj ndershëm dhe qeverisjen e ka..
Faqe 1 / 1

Revista TEUTA
265

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.net  ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version