Ti je ketu: Ballina > Moda
Të dyzetat fantastike

Këtë vjeshtë, femërsia është frymëzuar nga moda e viteve ’40 të shekullit XX: në trend janë prerjet e lëshuara lirshëm dhe pëlhurat e buta, të cilat n..
Faqe 1 / 1

Revista TEUTA
Edicion Digjital

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, rirodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com ww.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version