Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Peliçet, veshje e domosdoshme dimërore
Peliçet, veshje e domosdoshme dimërore

S’ka asgjë më të mirë dhe të thjeshtë se peliçja e gjatë për ditët e dimrit. Por, kur është fjala për eventet, ju duhet të vishni diçka më mbresëlënëse nga Alexandar McQueen. Kreatori i ndjerë, anglezi Lee Alexander McQueen, në vitin 1992, fitoi shumë shpejt një reputacion për krijimet e bëra me porosi. Sot kjo linjë është nën drejtimin e krijueses Sarah Burton, e cila vazhdon traditën e shtëpisë së modës duke krijuar rroba shumë të bukura.

 

 

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version