Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Bizhutë e madhësive të ndryshmet
Aksesorët
Bizhutë e madhësive të ndryshmet

Lulet nga floriri, argjendi dhe gurët e çmueshëm, përforcohen në jakë të kostumit me gjilpërën e sigurt. Edhe këtë stinë, bizhutë ose broshët janë detaje mode par excellence. Ndoshta me anë të broshit nuk do t’i largoni ‘shpirtrat e këqij’, siç kanë besuar egjiptianët e vjetër, ose sipas fiseve indiane Maya të tërhiqni dashurinë e personit që ju pëlqen, por sigurisht do t’ju rritet fama në sytë e njohësve të trendëve. Shtëpitë e njohura të modës, broshët po i quajnë ‘miniatura’ ku është përmbledhur gjithë bukuria e artit të stolive.

Disenjatorët në këtë stinë kanë treguar gjithë salltanetin e modeleve – ngjashëm me lulet e orkidesë zbukuruar me kristalet e shtëpisë së Emanuel Ungaros, deri tek çeliku minimal që i ka kreuar Alexsandër Wang. Ndërsa e përbashkëta e tyre është – ekstravaganca në madhësi, në material dhe përpunim. Edhe mënyra e mbartjes është e ndryshme. Bizhutë mund të ngjiten në jakë të kostumit, në mënyrën klasike, por edhe në krah ose në jakë të dolçevitës, nën mjekër, do të duken shumë elegante.

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version