Ti je ketu: Ballina > Barazia Gjinore
Vrasjet në kërkim të trashëgimtarëve

Derisa, në të kaluarën figura e mashkullit konsiderohej si e domosdoshme në familjet kosovare, ndërsa tani, me ndryshimin e rrethanave shoqërore, do t..
Fund Dhunës Ndaj Gruas

Ekziston një bazë e mjaftueshme e provave që vërteton se burrat ushtrojnë dhunë në familje, ndërsa përpjekjet e shoqërisë civile për parandalim, kryes..
Kosova ka gra të zonja

Gruaja është shtyllë e familjes. Gruaja e arsimuar krijon familje të shëndoshë dhe të arsimuar dhe si rrjedhojë shoqëria do të jetë e zhvilluar. Gruaj..
“Trungu i gjakut” dhe “Trungu i qumështit”

Është evidente se në Kosovë dominojnë praktikat tradicionale të trashëgimisë dhe të posedimit të pronës. Këtë diskriminim nuk e ka zbehur aspak legjis..
Gruaja dhe zhvillimi kombëtar

Në mesin e shumë problemeve e çështjeve madhore, shtrohet pyetja se a ka kuptim të flasim për barazi gjinore? A është barazia gjinore luks me të cili..
Çka duhet të ndryshohet te djemtë shqiptarë?!

Emancipimi i shoqërisë shqiptare shpesh është kuptuar si emancipim vetëm i femrës, pasi gjinia e fortë sikur e ka përjashtuar veten nga diskutimi, tra..
Zonjat super vizionare

Krijoni vizionin më të madhërishëm për jetën tuaj, ngaqë ju do të bëheni ajo që pretendoni. Le të shfrytëzojmë fuqinë e udhëheqjes së grave të suksess..
Faqe 1 / 2

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version