Ti je ketu: Ballina > Opinione
Në shenjë përshëndetjeje lamtumirëse

Po u përmend Ana Frank, artdashësve të dikurshëm të artit dramatik, patjetër do t’u shpërfaqet aktorja Leze Qena, rolin e së cilës e luajti me aq përk..
Çfarë flet gjatësia e flokëve për karakterin tuaj?

Sipas disa hulumtimeve, gjatësia e flokëve nuk definon vetëm stilin e frizurës suaj, por e karakterizon edhe personalitetin tuaj...
Lavdërimet e tepruara në rrjetet sociale

Unë nuk po u besoja veshëve, edhe pse gruaja që fliste nga ana tjetër e ekranit ishte për t’u besuar: e kuruar deri në detaje, e zgjedhur në fjalët që..
Vikendi i suksesshëm

Organizojani vetes së paku një herë në muaj vikendin pa detyrime. Kënaquni!i..
Edhe pleqëria është e bukur

Pleqëria nuk bën të shndërrohet në vetmi dhe në monotoni, në kohë të sëmundjes dhe të ligështisë - porosisin psikologët. ..
Faqe 1 / 4

..
Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version