Ti je ketu: Ballina > Aktuale
Partnerët idealë si në pasqyrë

Pse me disa njerëz gjejmë gjuhë të përbashkët menjëherë, ndërsa me disa të tjerë s’mund të merremi vesh fare? Thënien popullore se - i ngjashmi të ngj..
Shpifjet, përgojimet, xhelozia…

Sharjet, ofendimet, mallkimet, përgojimet, shpifjet, nënçmimet, përdhunimet dhe përqeshjet, janë komunikim i papranueshëm verbal dhe joverbal. Janë fj..
Pesë rreziqet nga të ndenjurit ulur

Të ndenjurit ulur për ditë të tëra, përveç mbajtjes trupore, është i keq edhe për organet tuaja …..
Teatri, koncertet, ekspozitat...

Një shfaqje teatri është kurdoherë një festë, sidomos po të jetë premierë ose një shfaqje me të ftuar. Të përpiqemi të vishemi në mënyrë elegante, edh..
Faqe 1 / 15

..
Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version