Ti je ketu: Ballina > Moda > Pranverë 2024
ZUHAIR MURAD
Pranverë 2024

Kreatori i famshëm, Zuhair Murad, vazhdon të frymëzojë dhe të magjepsë me krijimet e tij të mahnitshme. Në Koleksionin Pranverë 2024, ai bashkon të lashtën me modernen, përmes kremtimit të trashëgimisë fenikase. Krijimet i përshkon sensualizmi i fuqishëm, e mjeshtëria e një populli të lashtë detar, me thirrjen kryesore për eksplorimin e botës mbarë. Qëndisjet me delikatesë, dekoruar me rruaza e bizhuteri të guximshme, të përbëra nga kristalet, krijojnë pamje bashkëkohore, tejet frymëzuese.

 

 

 

 

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version