Ti je ketu: Ballina > Moda > Saint Laurent
Vjeshtë 2022
Saint Laurent

Saint Laurent

Ishte shfaqja më e paharrueshme në karrierën e Anthony Vaccarello-s. Koleksioni Saint Laurent, Vjeshtë 2022 ishte i sofistikuar, mbresëlënës, i thjeshtë, klasik. Kishte pothuajse një freski belge të viteve ’90-ta, për siluetat e saja, krahët e mbuluar, sakot klasike, peliqet e gjata…Çfarë do të mbahet në mend më së shumë ky koleksion? Thjesht pamja e një gruaje fantastike, me një pallto perfekte të zezë, panatllona klasike te gjata, taka me maja. Ky koleksion solli një elegance pariziene për të cilën të gjithë ëndërrojmë. 

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version