Ti je ketu: Ballina > Moda > Stili i përjetshëm i kreatorit Tony Ward
Koleksioni Dimër 2019
Stili i përjetshëm i kreatorit Tony Ward

Tony Ward, djali i disenjatorit të njohur të modës, Elie Ward, me qendër në Bejrut, u rrit në botën zbavitëse të modës, i rrethuar nga mëndafshet më të bukura dhe kostumet e prera në mënyrë të përkryer, të cilat e bënë babain e tij i famshëm në mesin e grave të shoqërisë së lartë.

Në moshën 18 vjeçare, Tony Ward, u regjistrua në shkollën më prestigjoze të Dizajnit të Modës në Paris, "L`Ecole de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne". Pasi punoi për shtatë vjet me Claude Montana në Lanvin, me Gianfranco Ferré në Christian Dior pastaj me Karl Lagerfeld në Chloé dhe duke mësuar sekretet e teknikave të Haute Couture deri në standardet më të larta, ai ishte gati të lanconte markën e vet. Talenti i tij, i kombinuar me mjeshtërinë e familjes, e udhëhoqi atë për të krijuar koleksione të sofistikuara dhe fermërore.

 

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version