Ti je ketu: Ballina > Shëndeti
Për plakjen dhe për pleqërinë duhet menduar në moshë të re

Nëse jeni të rinj, mësoni se si të përgatiteni për pleqëri, e nëse keni hyrë në moshën e tretë, provoni që sa më bukur dhe më mirë ta përjetoni këtë p..
Femrat i duan meshkujt, në prani të të cilëve mund të kënaqen së qeshuri.

Edhe meshkujt kanë të njëjtën ndjenjë, kur është fjala për femrat...
Kompjuteri lodh syrin dhe mjegullon shikimin

Qëndrimi më shumë se 3 orë pranë kompjuterit, lodh sytë, prandaj 80 për qind e atyre që e kalojnë kështu ditën e punës, ankohen në djegie të syve dhe ..
Shëndeti: Pse plaket fytyra?

Stili jetësor, mënyra e të ushqyerit dhe ekspozimi ndaj rrezeve të diellit, ndikojnë në shpejtësinë e efektit të këtyre faktorëve. Për mirëmbajtje dhe..

..
Ndjenja e brengosjes dhe sugjerimet për kapërcimin e saj

Brengosja mund të jetë pjesë e jetës së çdokujt. Ajo madje ndonjëherë mund të jetë edhe e dobishme, sepse mund të nxisë për të vepruar në zgjidhjen e ..
Faqe 1 / 5

..
Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version