Ti je ketu: Ballina > Gra të njohura
Gratë që adhurojnë gatimin!

Profesioni i tyre nuk është gatimi, por ato adhurojnë artin e të gatuarit. Ndonëse, anembanë botës, krerët e restoranteve dominohen nga burrat kuzhini..
Gjyshet e kohës moderne

Gjyshet e kohës moderne janë të reja, elegante dhe tejet atraktive. Ato nuk ngjajnë aspak me imazhin e gjysheve të dikurshme. Si u ndien dhe si e prit..
Sa janë të emancipuara kosovaret?

Nëse fuqizimi i grave do të ishte i përhapur në gjithë botën, gratë do të kishin një pozitë të fortë në këtë planet. Në Kosovë, ndërkaq, pozita e grua..
S’po e besoja ëndrrën më të bukur në botë!

Pas nëntë vjet pritjeje, këngëtarja Miranda Hashani dhe bashkëshorti i saj Mentori, u bënë prindër për herë të parë. Erdhi në jetë vajza e tyre Engji,..
Zonja e gjykatave dhe e zgjedhjeve në Kosovë

Jeta e zonjës Valdete Daka është e lidhur me gjykatën. Si një prej gjyqtareve të para femra, që punoi në komunën e Prizrenit dhe që gjykoi rastet më t..
BOTA E GRUAS, BOTË E DHIMBJEVE...

Me flokë të artë e sy bojë qielli, pa gërshetat e dikurshme, me trup të lartë, e veshur hijshëm; tej dukjes së saj si “Ana Karenina”, kemi një Madelei..
Edita Tahiri, ashtu siç askush nuk e njeh!

“Gjithmonë e kam pasur të qartë që duhet të jetoj ndershëm dhe jam kundërshtare e pakompromis e korrupsionit. Ndaj, jetoj ndershëm dhe qeverisjen e ka..
Faqe 1 / 1

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version