Ti je ketu: Ballina > Moda > Veshja e mirë sjell sofistikim dhe klas
ZUHAIR MURAD - Vjeshtë Dimër 2020/21
Veshja e mirë sjell sofistikim dhe klas

Frymëzimi i këtij koleksioni nga kreatori shembullor Zuhair Murad është ta fuqizojë gruan, ashtu siq është ajo në të vërtetë. Veshjet e tij paraqesin një sensualitet, me pamje moderniste. Një miksim i guximshëm midis materialit të mëndafshtë dhe pelerinave, paraqet gruan si një princeshë përallore, që të kujton stilin e hollë të portreteve të Tamara de Lempicka. Motivet organike të dantellave ndriçojnë një fustan - ngjallin joshjen e pashembullt, të dalluar dhe me lehtësi femërore, të Gloria Vanderbilt. Koleksioni është ndërtuar rreth kontrasteve të guximshme por të rafinuara, diçka që duket edhe në paraqitjen e parë!

 

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version