Ti je ketu: Ballina > Intervista
E rëndësishme është të kemi konsideratë për ndjenjat e njerëzve...

E pret një periudhë mbrëmjesh muzikore, gjatë të cilave ajo kënaqet e feston bashkë me të ftuarit, pa e vrarë mendjen për paratë që do t`i fitojë. Pak..
Koha kur nuk guxonim të kthenim kokën pas!

Paslufta Kosovën e gjeti me 4600 të zhdukur, ndërkohë që sot, pas 19 vjetësh, ende në këto lista figurojnë 1.660 persona të pagjetur, në mesin e të ci..
Intervistë me sopranon e njohur shqiptare Ermonela Jaho

Këngëtarja Ermonela Jaho është ndër sopranot më të suksesshme dhe më të njohura në botë, shumë e lavdëruar për interpretimet e panumërta në teatrot e ..
Në familjen e doktorëve Emine e Muharrem Gashi

Në një bisedë të realizuar në shtëpinë e tyre në fshatin ndërkombëtar në Veternik të Prishtinës, doktoresha Emine dhe dr. Muharremi, bashkë edhe me dj..
Grimeret: Ato kujdesen për pamjen tonë, por sa i kushtojnë rëndësi vetes?

Që të triat janë të përkryera në punët e tyre dhe të gjitha merren me bukurinë e grave. Me vite kujdesen për grimin e zonjave, të cilat duan të duken ..
Dashuria e jetës sime...

I shohim në harmoni, të qeshur e të lumtur dhe pyesim me vete, ‘a thua ku qëndron sekreti i këtyre martesave të suksesshme?!’ Për “Teutën”, flasin gra..
Faqe 1 / 3

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version